· RAKENTAJAN AUTOTALLIKAUPPA NETISSÄ ·

Rakentaja, Piharadin

HARJAPULPETTI - D

  Harjapulpettitalli on kasvattanut suosiotaan , kun halutaan rikkoa perinteinen klassinen harjakatto muoto. Rakennukselle saadaan ns. City-ilme ja yleisesti rakennuksissa käytetään erilaisia vaakapaneeli variaatioita. 2. vaihtoehtona erilaiset pulpettikatot.

  Tutustu Piharadin autotalli mallistoon ja valitse sopivin autotalli malli sinulle. Piharadin autotallisivuilta löydät paljon erilaisia autotalleja moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Vakio mallistosta löydät suosituimmat perusmallit ja räätälöimme erikokoisia autotalleja.     
Harjapulpetti autotallit 

Harjapulpetti- & pulputtikattoiset autotallit ovat yleistyneet kaupunki alueiden rakentamisessa. Piharadilta löytyy ratkaisuja myös tähän. Käytännössä kaikki malliston mallit voidaan muuntaa näille kattorakenteille. Lisäksi myös ulkoverhous-, ikkuna- ja ovi- vaihtoehdot viimeistelevät rakennuksen ulkonäön.    

Autotalli on erinomainen ratkaisu, kun etsit autollesi suojaa Suomen vaihtelevia sääolosuhteita varten. Autotalli on myös paljon muuta kuin perinteinen autotalli 2023, siellä harrastetaan ja tehdään monenlaisia asioita.   

Autotalli rakentamisessa tontin kaava ja rakennusmääräykset sekä mahdolliset jo paikalla olevat rakennukset määrittelevät pitkälle tulevan rakennuksen ulkonäön.  Piharadilta löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja rakentaa. 

B8 HP versioKuva 1. B8 autotallikatos HP versiona

Autotalli D2 muunnosKuva 2. Autotallikatos C3/D2 muunnos 

Autotallikatos B7 Pulpettikatto versioKuva 3. Autotallikatos B7 Pulpettikatto versio

Autotalli D5/A4Kuva 4. Autotalli A4 HP - vaakapaneeli versio

Autotalli A4/D5 + MPTKuva 5. Autotalli A4/D5 + Pariovi MPT

Autotalli A11 malliKuva 6. Autotallikatos C7 Pulpettikatto versio 2


Piharati Logo 2 

PIHARATI OY

Y-2469150-4

Puusepäntie 14, 61800 KAUHAJOKI