Autotallirakentajan tallipaikka

Ajankohtaista Tehtaalla 3.12.2021 - Rakentaminen , Piharati Oy

Piharati Platina

Suomen Vahvimmat Platina Sertifikaatti 12/2021 - Asiakastieto Oy

Piharati Oy, on juuri saanut varteenotettavan tunnustuksen 3.12.2021 Suomen Asiakastieto Oy:ltä. Sain toimitusjohtajana puhelinsoiton, mikä lämmitti mieltä ja tuo kymmeneen vuoteen oman ison arvonsa. Piharati Oy on saavuttanut yritysmaailmassa kunnioitettavan Suomen Vahvimmat Platina sertifikaatin käyttöoikeuden. Saavutettu sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja henkilöstölle yrityksen luotettavuudesta sekä toiminnan vakaudesta. Platina -sertifikaatin saaminen on merkki yrityksen vakiintuneesta toiminnasta, hyvistä taloudellisista tunnusluvuista, positiivisesta taustasta ja maksukäyttäytymisestä. Kyseinen sertifikaatti myönnetään vain yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on AAA tai AA+. Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin käyttöoikeuden saa yritys, jonka luottoluokitus on ollut kahdessa korkeimmassa luottoluokassa vähintään viimeisen kolmen vuoden ajan. Piharati Oy 2017 -2021 , mikä on saavutus viideltä vuodelta. Suomen Vahvimmat -sertifikaatit myönnetään Suomen Asiakastieto Oy:n toimesta. Korkein saavutettava luokitus on Platina-sertifikaatti, jonka tiukat kriteerit täyttää noin 2 % suomalaisista yrityksistä.

Iso kiitos tästä kuuluu  , henkilökunnalle - työntekijölle - edustajille - pystyttäjille, yhteistyötahoille  ja taustalla häärineelle tukijoukolle. Ilman hyvää henkeä ja taistelutahdoa tämä ei olisi onnistunut. Kokonaisuutena vuosi 2021 on ollut Piharati Oy kannalta todella haasteellinen erilaisien meistä riippumattomien markkinavoimien myllertäessä, mutta silti asiakkaat ovat luottaneet meidän tuotteisiin ja olemme saaneet tehdä työtä, mistä pidämme ja minkä osaamme. Tästä on erinomaista lähteä eteenpäin vuoteen 2022, maaliskuussa tulee täysi kymppi täyteen. Kannattaa seurata kotisivuja ja medioita, kymmenes vuosi tulee olemaan meillä todella mielenkiintoinen piharakentamisessa.             

Toimitusjohtaja. Kari Rouvali 3.12.2021

Autotallitehdas esittäytyy ➪

Autotallitehdas Esite ➪
Autotalli Myynti
Autotallista MoniToimiTalleihin
Autotallit & Piharakennukset - Pienelementti Rakenne - Enemmän Kuin PreCut

Autotalli pystyttäjäksi

20.11.2021 Kiinnostaako Myynti- tai Pystytystyö tai Molemmat ? Töitä tarjolla!

Autotallipakettien kysyntä on erittäin vilkasta 2021 - 2022. Moni haaveilee rakentamisesta tulevina vuosina. Halutaan lisää tilaa, autotalli- tai piharakennus. Monitoimitallit ja erilaiset etätyöpisteet ovat lisääntyneet ja etsitään paikkaa harrastukselle. Elementtirakentaminen on nopeampi ja kustannustehokkaampi tapa rakentaa kuin perinteinen PreCut!

Toiminta kasvaa ja etsimme Piharati Tiimiin uusia innokkaita alan ammattilaisia, tekemään myyntityötä itsenäisinä edustajina , pystytysryhmiä, kirvesmiesryhmiä eripuolille Suomea. Toivomme, että sinulla on rakennusalan koulutus pohjana ja katsomme eduksi työssä yritäjähenkisyyden. Myyntityö on provisio pohjaista, pystytys ja tontilla tehtävässä työssä toimit yrittäjänä, Piharati tuotemerkin alla.
Lisätietoa. Jarmo Korpinen gsm. 050 4610 699 tai voit myös jättää vapaamuotoisena yhteystietosi jarmo.korpinen@piharati.fi.

Autotallista MoniToimiTalleihin , Piharati Oy