Autotallirakentajan tallipaikka

Ajankohtaista Piharadilla 3.1.2023 - Hyödynnä talvitarjoukset!

Rakentaja, Hyödynnä alkuvuoden talvitarjoukset! Standard Mallit Suomen Edullisimpaan Pakettihintaan Piharadilta!
Tarkistetut autotalli hinnat 3.1. Standard versiona esim. Autokatos B1 hinta alkaen 5000eur, Autotalli A4 alkaen 10 890eur. Talvitarjouksia voimassa myös muissa malleissa, tutustu mallistoon ja pyydä erillinen tarjous! Talvitarjous voimassa ennen 1.3 tehdyt tilaukset. Toimitus kevät-alkukesä 1.6 mennessä ja sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.  Lisätietoa➪

Lupakuvat sis. autotallipaketin hintaan aina , toteutamme pakettitoimitukset elementtitekniikalla ja rakennesuunnittelua varten kuvat suunnitellaan aina meillä tehtaan suunnittelussa . Älä siis maksa turhasta! Voit myös ostaa vakiomallista lupakuvat erikseen, toimitus sitten myöhemmin erikseen sovittuna ajankohtana, vaikka syksyllä.

Ajankohtaista Piharadilla 16.12.2022 - Piharati Oy & Lakeuden Puutuote Oy yhteistyöhön

Lakeuden Puutuote Oy
Piharati Oy ja Lakeuden Puutuote Oy, aloittavat yhteistyön autotalli- ja piharakennuksien kanssa, naulalevyrakenteiset ristikot. Kumpikin yritys sijaitsee samalla paikkakunnalla Kauhajoella ja paikallinen osaaminen korostuu nyt entistä enemmän myös Piharati Oy:n tuotteissa.  

Ajankohtaista Piharadilla 25.11.2022 - Piharati Oy - Hyödyntää AR-tekniikkaa myynnissä

Autotalli AR A3 Autotalli AR A3 Autotalli AR A3
AR-tekniikka mukana vahvasti Piharadin kotisivulla. Piharadin mallistossa voit kokeilla miten autotalli-malli soveltuu tontillesi, AR-tekniikkaa ja älypuhelinta/tablettia ja sen kameraa hyödyntämällä. Kiinnitä Kuva Ympäristön" painike, käynnistää älylaitteen kameran, jolla liität mallin Live-kuvaan.

Ajankohtaista Piharadilla 25.7.2022 - Edustaja - Asennus yhteistyö Lohja - ,  Piharati Oy

Piharati Oy uutena edustajana aloittaa 25.7.2022 Lohjalla, Arto Hellstedt gsm. 044 2314955 , M&J Rakennus-apu Oy.   Yrityksellä on laaja-alainen ja monipuolinen kokemus elementtirakentamisesta Etelä-Suomessa.  Autotallipakettien ohessa M&J Rakennus-apu Oy tarjoaa monipuolisia rakentamispalveluja asiakkaille, perustuksista avaimet käteen toimituksiin.  Lisätietoa  M&J Rakennusapu Oy kotisivu ➪ 

Ajankohtaista Piharadilla 24.5.2022 - Myös Turner nosto-ovia Piharadilta,  

Valikoima kasvaa, aloitamme yhteistyön Turner Door kanssa 07/2022. Piharati autotallipakettiin vaihtoehtoisesti myös laadukkaat Turner 220 Nosto-ovet ja avaajat. Heinäkuun 2022 jälkeen, uusiin-toimitettaviin tilauksiin. Lisätietoa asiakaspalvelu ➪

8.3.2022 - Piharati 10-vuotta - Julkaisimme oman AR-sovelluksen, Piharati Oy

AR Piharati 3D

Aiheesta Piharati AR3D löydät lisää juttuja:  
Yrittäjät lehti➪  Ilkka-Pohjalainen➪ Kauhajoki-Lehti➪
Rakennuslehti➪ Verkkolehti SeAMK➪
Puumiehet video haastattelu 15.6➪

Piharati Oy täytti maaliskuussa virallisesti 10-vuotta. Moni meistä on nähnyt erilaisia tietokoneella tehtyjä tila- tai keittiösuunnitelmia, huonekaluja yms. mitä voidaan tarkastella VR-laseilla , aivan kuten itse oltaisiin kyseisessä tilassa. Tekniikka kehittyy ja Piharadillakin halutaan olla edelläkävijänä tässä kehityksessä mukana. Laitoimme kaksi vuotta sitten tavoitteeksi kehittää oma sovellus, millä voitaisiin tutkia mallia tablet tai älypuhelimella. Nyt se on mahdollista Piharadilla. Julkaisimme oman sovelluksen 18.3. ja nyt AR-tekniikkaa pystyy kokeilemaan myös meidän kotisivulla.


Katso esittelyvideo Piharati AR 3D-sovellus ➪


Piharati Oy on ensimmäisenä Suomessa kehittänyt rakentajille erittäin hyödyllisen Piharati AR 3D-sovelluksen. Voit sovelluksen avulla tutustua Piharati malliston piharakennuksiin, liittää tietokoneella suunnitellun 3D-mallin ympäröivään ympäristöön, omalle tontille 1:1. Rakentaja voi tutkia jo ennen rakentamista kännykän tai älylaitteen avulla, kuinka talo tai autotalli sopii tulevalle paikalleen tontille. Kulkea rakennuksen ympäri , sisällä ja näet rakennuksen oikean näköisenä. Tätä kutsutaan rinnakkaistodellisuuden hyödyntämiseksi teollisessa valmistamisessa.

Lisäsimme AR-kuvia myös kotisivulle.  Alla muutama esimerkki, lisää AR-malleja löydät mallistosta!    

Autotalli A1 AR Autotalli A1 AR Autotalli A1 AR

Uutta Piharadilla, kokeile AR-kuvalla kännykkä tai tablet-laite,  miten autotallivaja soveltuu tontillesi!


Kiinnostuitko AR-tekniikasta ja sen hyödyntämisestä? Haluatko lisätietoa - haluatko kokeilla erillistä sovellusta? Kiinnostaako omien tuotteidesi esittely AR-tekniikalla? AR-tekniikkaa voidaan soveltaa monella eri alalla, muuhunkin kuin rakennuksiin.

Etsimme yhteistyökumppaneita ja asiasta kiinnostuneita yrityksiä.

Laita postia tai soittele, lisätietoa.pentti.rouvali@piharati.fi ,gsm. 045 264 6314

Huom! Muistathan jättää oikeat yhteystietosi viestiin. (puhelinnumero pakollinen.)

Hyödynnä myös Piharadin 10-vuotis kevät tarjoukset!


Ajankohtaista Piharadilla 21.2.2022 - Edustaja yhteistyö Jyväskylään,  Piharati Oy

Piharati Oy uutena edustajana aloittaa 21.2.2022 Muuramessa, Jyväskylän kupeessa Rauno Lehtinen. Raunolla on pitkä kokemus talomyynnistä ja pystytys- ja vastaavanmestarin palveluiden tarjontaa. Raunon pääalue on Jyväskylä ja sen eteläpuoli. Jyväskylän pohjoispuolella. Raunon Kotisivulta, Sinora Oy lisätietoa ➪
- Keski-Suomi jatkaa edustajana Joonas Rauhala. Joonaksen Pääalue Kuopio - Oulu alueet - Keski-Suomen pohjoispuoli. Joonas tarjoaa myös omaa pystytyspalvelua asiakkaille. Edustajien Yhteystiedot ➪ 

Ajankohtaista Tehtaalla 3.12.2021 - Rakentaminen , Piharati Oy

Piharati autotalli tehdas ajankohtaista

Suomen Vahvimmat Platina Sertifikaatti 12/2021 - Asiakastieto Oy

Piharati Oy, on juuri saanut varteenotettavan tunnustuksen 3.12.2021 Suomen Asiakastieto Oy:ltä. Sain toimitusjohtajana puhelinsoiton, mikä lämmitti mieltä ja tuo kymmeneen vuoteen oman ison arvonsa. Piharati Oy on saavuttanut yritysmaailmassa kunnioitettavan Suomen Vahvimmat Platina sertifikaatin käyttöoikeuden. Saavutettu sertifikaatti kertoo asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja henkilöstölle yrityksen luotettavuudesta sekä toiminnan vakaudesta. Platina -sertifikaatin saaminen on merkki yrityksen vakiintuneesta toiminnasta, hyvistä taloudellisista tunnusluvuista, positiivisesta taustasta ja maksukäyttäytymisestä. Kyseinen sertifikaatti myönnetään vain yritykselle, jonka Rating Alfa -luottoluokitus on AAA tai AA+. Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin käyttöoikeuden saa yritys, jonka luottoluokitus on ollut kahdessa korkeimmassa luottoluokassa vähintään viimeisen kolmen vuoden ajan. Piharati Oy 2017 -2021 , mikä on saavutus viideltä vuodelta. Suomen Vahvimmat -sertifikaatit myönnetään Suomen Asiakastieto Oy:n toimesta. Korkein saavutettava luokitus on Platina-sertifikaatti, jonka tiukat kriteerit täyttää noin 2 % suomalaisista yrityksistä.

Iso kiitos tästä kuuluu  , henkilökunnalle - työntekijölle - edustajille - pystyttäjille, yhteistyötahoille  ja taustalla häärineelle tukijoukolle. Ilman hyvää henkeä ja taistelutahdoa tämä ei olisi onnistunut. Kokonaisuutena vuosi 2021 on ollut Piharati Oy kannalta todella haasteellinen erilaisien meistä riippumattomien markkinavoimien myllertäessä, mutta silti asiakkaat ovat luottaneet meidän tuotteisiin ja olemme saaneet tehdä työtä, mistä pidämme ja minkä osaamme. Tästä on erinomaista lähteä eteenpäin vuoteen 2022, maaliskuussa tulee täysi kymppi täyteen. Kannattaa seurata kotisivuja ja medioita, kymmenes vuosi tulee olemaan meillä todella mielenkiintoinen piharakentamisessa.             

Toimitusjohtaja. Kari Rouvali 3.12.2021

Autotallitehdas esittäytyy ➪

Autotallitehdas Esite ➪
Autotalli Myynti
Autotallista MoniToimiTalleihin
Autotallit & Piharakennukset - Pienelementti Rakenne - Enemmän Kuin PreCut

Autotalli pystyttäjäksi

16.6.2022 Kiinnostaako Myynti- tai Pystytystyö tai Molemmat ? Töitä tarjolla!

Autotallipakettien kysyntä on erittäin vilkasta 2022, pääkaupunkiseutu ja isompien kaupunkien lähi ympäristöt. Moni haaveilee rakentamisesta kesällä ja etenkin vastaavia mestareita ja pystyttäjiä etsitään. Halutaan lisää tilaa, autotalli- tai piharakennus. Monitoimitallit ja erilaiset etätyöpisteet ovat lisääntyneet ja etsitään paikkaa harrastukselle. Elementtirakentaminen on nopeampi ja kustannustehokkaampi tapa rakentaa kuin perinteinen PreCut!

Toiminta kasvaa ja etsimme Piharati Tiimiin uusia innokkaita alan ammattilaisia, tekemään myyntityötä, itsenäisinä edustajina , vastaavia mestareita, pystytysryhmiä, kirvesmiesryhmiä eripuolille Suomea. Toivomme, että sinulla on rakennusalan koulutus pohjana ja katsomme eduksi työssä yritäjähenkisyyden. Myyntityö on provisio pohjaista, pystytys ja tontilla tehtävässä työssä toimit yrittäjänä, Piharati on rekisteröity tavaramerkki ja Piharati Oy on tunnettu hyvistä autotalli- ja piharakennustuotteista, autotallipaketit ovat kilpailukykyisiä ja sisältävät sovitut asiat.  haluaisitko sinä olla mukana tiimissä?
Lisätietoa. Jarmo Korpinen gsm. 050 4610 699 tai voit myös jättää vapaamuotoisena yhteystietosi tai viestiä jarmo.korpinen@piharati.fi.

Autotallista MoniToimiTalleihin , Piharati Oy


Copyright © Piharati Oy 2022.