· RAKENTAJAN AUTOTALLIKAUPPA NETISSÄ ·

Rakentaja, Piharadin mallista

AUTOTALLIKATOS - C

Tutustu Piharadin autotallikatos mallistoon ja valitse sopiva malli sinulle. Piharadin autotallisivuilta löydät paljon erilaisia autotalleja moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Vakio mallistosta löydät suosituimmat perusmallit ja räätälöimme myös erikokoisia autotalleja.

Kun sopiva autotalli malli löytyy, tarjouspyyntö lomakkeet löydät ylävalikon "Tarjouspyyntö" sarakkeesta. Edustajat ja tehtaanmyymälän yhteystiedot, yhteystiedot kohdasta.


Elementti rakenteiset autotallikatokset

Piharadin autotallipaketit kootaan parhaista suomalaisista materiaaleista ja raaka-aineista. Pienelementtirakenteisien elementtien suunnittelu ja valmistus tapahtuu Piharadin omalla tehtaalla Kauhajoella. Pienelementti on paljon enemmän kuin perinteinen PreCut. Kustannustehokkaasti sarjatuotannolla säästät aikaa työmaalla. Elementit ja osat valmistetaan kuivissa tehdas olosuhteissa ja kootaan paikanpäällä. Piharati on luotettava valmistaja ja autotallien materiaali-pakettitoimittaja Suomessa.

Autotallikatos  on erinomainen ratkaisu, kun etsit autollesi suojaa Suomen vaihtelevia sääolosuhteita varten. Autotallikatokset ovat yleistyneet 2020-luvulla, aina ei tarvitse kaiken olla suljettu autotalliin. Autotallikatos voi sisältää myös varaston ja onkin monen eri toiminnan MoniToimiTalli rakennus.

Tehtaanmyymälän asiantuntijat  osaavat neuvoa rakentajaa erilaisissa autotallikatos ratkaisuissa. Piharadin vakio-mallistosta löydät suosituimmat autokatosmallit. Aina kuitenkaan vakio malli ei riitä vaan eri tilaratkaisuja yhdistellään. Tällöin puhutaan monitoimitalleista, nikkaritalleista ja askartelutalleista. Viime aikoina erilaiset etätyöpisteet, askarteluhuoneet, kuntoiluhuoneet ovat lisääntyneet. Myös ns. pientallit, moottorikelkoille, mönkijöille, traktoreille yms. ovat lisääntyneet ja saavuttaneet oman kiinnostuksen ja suosion. Millainen sinulle räätälöidään?      

Autotalli elementti 2Kuva 1. Elementin valmistaminen 2

Autotallien tehtaanmyymälä auttaaKuva 2. Autotallien tehtaanmyymälä auttaa

Autotallikatos työmaalla 2Kuva 3. Autotallikatos työmaalla 2

Autotalli C8Kuva 4. Autotallikatos C8

Autotalli C1 muunnosKuva 5. Autotallikatos C1 muunnos + MPT

Autotalli C3Kuva 6. Autotallikatos C3 HIrsipaneeli


Piharati Logo 2

PIHARATI OY

Y-2469150-4

Puusepäntie 14, 61800 KAUHAJOKI