· RAKENTAJAN AUTOTALLIKAUPPA NETISSÄ ·

Rakentaja, Piharadin

AUTOTALLIKATOKSET

  Tutustu Piharadin autotallikatos mallistoon ja valitse sopiva  malli sinulle. Piharadin autotallisivuilta löydät paljon erilaisia autotalleja moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Vakio mallistosta löydät suosituimmat perusmallit ja räätälöimme erikokoisia autotalleja.     


Elementti rakenteiset autotallikatokset

Piharadin autotallipaketit kootaan parhaista suomalaisista materiaaleista ja raaka-aineista. Pienelementtirakenteisien elementtien suunnittelu ja valmistus tapahtuu Piharadin omalla tehtaalla Kauhajoella. Pienelementti on paljon enemmän kuin perinteinen PreCut. Kustannustehokkaasti sarjatuotannolla säästät aikaa työmaalla. Elementit ja osat valmistetaan kuivissa tehdas olosuhteissa ja kootaan paikanpäällä.

Autotallikatos  on erinomainen ratkaisu, kun etsit autollesi suojaa Suomen vaihtelevia sääolosuhteita varten. Autotallikatokset ovat yleistyneet 2020-luvulla, aina ei tarvitse kaiken olla suljettu autotalliin.

Tehtaanmyymälän asiantuntijat  osaavat neuvoa rakentajaa erilaisissa autotallikatos ratkaisuissa. Aina vakio malli ei riitä vaan eri tilaratkaisuja yhdistellään. Tällöin puhutaan monitoimitalleista, nikkaritalleista ja askartelutalleista. Viime aikoina erilaiset etätyöpisteet, askarteluhuoneet, kuntoiluhuoneet ovat lisääntyneet. Myös ns. pientallit, moottorikelkoille, mönkijöille, traktoreille yms. ovat lisääntyneet ja saavuttaneet oman kiinnostuksen ja suosion.       

Autotalli elementti 2Kuva 1. Elementin valmistaminen 2

Autotallien tehtaanmyymälä auttaaKuva 2. Autotallien tehtaanmyymälä auttaa

Autotallikatos työmaalla 2Kuva 3. Autotallikatos työmaalla 2

Kuva 4. Autotallikatos C8

Kuva 5. Autotallikatos C1 muunnos + MPT

Kuva 6. Autotallikatos C3 HIrsipaneeli


Piharati Logo 2

PIHARATI OY

Y-2469150-4

Puusepäntie 14, 61800 KAUHAJOKI