· RAKENTAJAN AUTOTALLIKAUPPA NETISSÄ ·

Rakentaja, Piharadin

AUTALLIVAJAT

  Tutustu Piharadin autotallivaja mallistoon ja valitse sopiva  malli sinulle. Piharadin autotallisivuilta löydät paljon erilaisia autotalli rakennuksia moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Vakio mallistosta löydät suosituimmat perusmallit ja räätälöimme erikokoisia autokatos malleja.     Elementti rakenteiset autotallivajat

Piharadin autotallipaketit, suosittuja vaihtoehtoja ovat myös erilaiset autotallivaja yhdistelmät. Autotallivaja on Piharati Oy oma mallistokokonaisuus, missä saat helposti luotua pihaan L-mallin avulla suojaisan etupihan. Autotallivajaa voidaan kutsua myös MoniToimiTalliksi, koska erilaisilla huoneratkaisuilla käyttömahdollisuudet lisääntyvät ja näitä juuri tästä syystä muokataan monenlaisiin eri käyttötarkoituksiin. Mökille ja kotiin, vanhan talon yhteyteen yms.        

Autotallivaja   on erinomainen ratkaisu, kun etsit autollesi suojaa Suomen vaihtelevia sääolosuhteita varten. Autotallivajat ovat yleistyneet myös 2020-luvulla, aina ei tarvitse kaiken olla suljettu autotalliin.

Tehtaanmyymälän asiantuntijat  osaavat neuvoa rakentajaa erilaisissa autotallivaja ratkaisuissa. Aina vakio malli ei riitä vaan eri tilaratkaisuja yhdistellään. Tällöin puhutaan monitoimitalleista, nikkaritalleista ja askartelutalleista. Viime aikoina erilaiset etätyöpisteet, askarteluhuoneet, kuntoiluhuoneet ovat lisääntyneet myös autokatoksen yhteyteen. Myös ns. pientallit, moottorikelkoille, mönkijöille, traktoreille yms. ovat lisääntyneet ja saavuttaneet oman kiinnostuksen ja suosion.   

Autotallivaja E1 mökkimalliKuva 1. Autotallivaja E1 mökkimalli

Autotallivaja lastausKuva 2. Autotallivaja lastauksessa hallilla

Isot autotallikatoksetKuva 3. Lämpövalmis elementti  

Autotallivaja E1Kuva 4. Autotallivaja E1 

Autotallivaja E1bKuva 5. Autotallivaja E1

Autokatos B3 vaakapaneeli versioKuva 6. Tutustu mallistoon Netissä 


Piharati Logo 2

PIHARATI OY

Y-2469150-4

Puusepäntie 14, 61800 KAUHAJOKI