· RAKENTAJAN AUTOTALLIKAUPPA NETISSÄ ·

Rakentaja, Piharadin mallistosta

AUTOKATOS - B

Tutustu Piharadin autokatos mallistoon ja valitse sopivin autokatos malli sinulle. Kun sopiva malli on löytynyt, pyydä siitä tarjous ja lisätietoa tarjouspyyntö lomakkeella. Lomake löytyy ylävalikosta.


Elementti rakenteiset autokatokset

Piharadin autotallipaketit, suosittuja vaihtoehtoja ovat myös erilaiset autokatos yhdistelmät. Autokatos sisältää useimmiten myös varaston tai jonkin toiminnallisen huoneen esimerkiksi harrastuksiin tai vapaa-aikaan. Autokatos on myös hyvä vaihtoehto silloin, kun tontti on pieni tai kaavamääräykset ja rakennusoikeus estää isomman autotalli kokonaisuuden rakentamisen.

Autokatos  on erinomainen ratkaisu, kun etsit autollesi suojaa Suomen vaihtelevia sääolosuhteita varten. Autokatokset ovat yleistyneet 2020-luvulla, aina ei tarvitse kaiken olla suljettu autotalliin.

Tehtaanmyymälän asiantuntijat  osaavat neuvoa rakentajaa erilaisissa autokatos ratkaisuissa. Aina vakio malli ei riitä vaan eri tilaratkaisuja yhdistellään. Tällöin puhutaan monitoimitalleista, nikkaritalleista ja askartelutalleista. Viime aikoina erilaiset etätyöpisteet, askarteluhuoneet, kuntoiluhuoneet ovat lisääntyneet myös autokatoksen yhteyteen. Myös ns. pientallit, moottorikelkoille, mönkijöille, traktoreille yms. ovat lisääntyneet ja saavuttaneet oman kiinnostuksen ja suosion. Kuva 5 esimerkkinä B8 + Moottoripyörätalli.

 

Autokatos B4 muunnosKuva 1. Autokatos B4 muunnos

Autokatos työmaallaKuva 2. Autokatos koottuna työmaalla

Isot autotallikatoksetKuva 3. Myös isompia kokonaisuuksia. D7 harjakatto

Autokatos B2 muunnosKuva 4. Autokatos B2 muunnos 

Autokatos + moottoripyörätalli B8Kuva 5. Autokatos B8 + MPT

Autokatos B3 vaakapaneeli versioKuva 6. Autokatos B3 vaakapaneeli versio


Piharati Logo 2

PIHARATI OY

Y-2469150-4

Puusepäntie 14, 61800 KAUHAJOKI