· RAKENTAJAN AUTOTALLIKAUPPA NETISSÄ ·

Rakentaja, Piharadin

AUTOTALLIT JA PIHARAKENNUKSET

  Tutustu Piharadin autotalli mallistoon ja valitse sopivin autotalli malli sinulle. Piharadin autotallisivuilta löydät paljon erilaisia autotalleja moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Vakio mallistosta löydät suosituimmat perusmallit ja räätälöimme erikokoisia autotalleja.     

Elementti rakenteiset autotallit 

Piharadin autotallipaketit kootaan parhaista suomalaisista materiaaleista ja raaka-aineista. Pienelementtirakenteisien elementtien suunnittelu ja valmistus tapahtuu Piharadin omalla tehtaalla Kauhajoella. Pienelementti on paljon enemmän kuin perinteinen PreCut. Kustannustehokkaasti sarjatuotannolla säästät aikaa työmaalla. Rakennusmateriaalit tehdään kuivissa tehdas olosuhteissa.

Autotalli on erinomainen ratkaisu, kun etsit autollesi suojaa Suomen vaihtelevia sääolosuhteita varten. Autotalli on myös paljon muuta kuin perinteinen autotalli 2023, siellä harrastetaan ja tehdään monenlaisia asioita. 

Autotalli rakentamisessa tontin kaava ja rakennusmääräykset sekä mahdolliset jo paikalla olevat rakennukset määrittelevät pitkälle tulevan rakennuksen ulkonäön. Piharadilta löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja rakentaa.

Autotallitehdas

Autotalli elementtiKuva 1. Elementin valmistaminen

Autotallitehdas Piharati OyKuva 2. Autotallitehdas , Piharati Oy

Autotalli rakennustyömaallaKuva 3. Autotalli työmaalla

Autotalli A3Kuva 4. Autotalli A3

Autotalli A4 malliKuva 5. Autotalli A4

Autotalli A11 muunnosKuva 6. Autotalli A11 muunnos


Piharati Logo 2 

PIHARATI OY

Y-2469150-4

Puusepäntie 14, 61800 KAUHAJOKI

Piharati Oy toimii valtakunnallisesti Hangosta Sevettijärvelle, Vaasasta Kajaaniin. Suosituimmat rakennuspaikkakunnat Helsinki, Seinöjoki, Oulu, Tampere, Turku, Vaasa, Pori, Mikkeli, Uusimaa, Lahti ja Jyväskylä.