· RAKENTAJAN AUTOTALLIKAUPPA NETISSÄ ·

Rakentaja, Piharadin mallistosta

AUTOTALLI - A

Tutustu Piharadin autotalli mallistoon ja valitse sopivin autotalli malli sinulle. Kun sopiva malli on löytynyt, pyydä siitä tarjous ja lisätietoa tarjouspyyntö lomakkeella. Lomake löytyy ylävalikosta.

Piharadin autotallimallistosta löydät vakio mallit. Kun etsit monipuolisempaa, esimerkiksi etätyöpisteellä tai harrastustilalla varustettua autotallia, kutsumme silloin tallia MoniToimiTalliksi.

Elementti rakenteiset autotallit 

Piharadin autotallipaketit kootaan parhaista suomalaisista materiaaleista ja raaka-aineista. Pienelementtirakenteisien elementtien suunnittelu ja valmistus tapahtuu Piharadin omalla tehtaalla Kauhajoella. Pienelementti on paljon enemmän kuin perinteinen PreCut. Kustannustehokkaasti sarjatuotannolla säästät aikaa työmaalla. Rakennusmateriaalit tehdään kuivissa tehdas olosuhteissa.

Autotalli on erinomainen ratkaisu, kun etsit autollesi suojaa Suomen vaihtelevia sääolosuhteita varten. Autotalli on myös paljon muuta kuin perinteinen autotalli 2024, siellä harrastetaan ja tehdään monenlaisia asioita. Olemme toteuttaneet autotallien yhteyteen korupajoja, harrastustiloja, elokuvahuoneita, punttisaleja, etätoimistoja yms. Piharadin rakennuksia voidaankin kutsua MoniToimiTalleiksi, niiden erilaisten toteutettujen ratkaisujen johdosta.

Autotalli rakentamisessa tontin kaava ja rakennusmääräykset sekä mahdolliset jo paikalla olevat rakennukset määrittelevät pitkälle tulevan rakennuksen ulkonäön. Piharadilta löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja rakentaa. Vaikka puhutaan vakio-tallista, myös vakio autotalli muuntuu erilaisilla pintamateriaaleilla ja kattokaltevuuksilla yms. Tällöin autotalli räätälöidään sopivaksi, lisätietoa tallin räätälöinnistä saat myynnistä.

 

Autotalli elementti tehtaalla työnallaKuva 1. Elementin valmistaminen

Autotallitehdas, pienelementti tuotantolinjaKuva 2. Autotallitehdas , Piharati Oy

Autotalli rakennustyömaallaKuva 3. Autotalli työmaalla

Autotalli A3Kuva 4. Autotalli A3

Autotalli A4 malliKuva 5. Autotalli A4

Autotalli A11 muunnosKuva 6. Autotalli A11 muunnos


Piharati Logo 2

® Piharati on rekisteröity tavaramerkki.

PIHARATI OY

Y-2469150-4

Puusepäntie 14, 61800 KAUHAJOKI

Piharati Oy toimii valtakunnallisesti Hangosta Sevettijärvelle, Vaasasta Kajaaniin. Suosituimmat rakennuspaikkakunnat Helsinki, Seinäjoki, Oulu, Tampere, Turku, Vaasa, Pori, Mikkeli, Uusimaa, Lahti ja Jyväskylä.