Piharati autotalli muuntuu käyttötarkoituksen mukaan, asiakaslähtöinen asiakaspalvelutyö, 

suunnittelu ja yksilöllisyys korostuu räätälöidyssä rakennuksessa.

Piharati Oy 2019

Piharati Oy suunnittelee, myy ja Valmistaa puurakenteisia

Tietoa Piharadista 2

  Avaa Valikko

autotalleja ja autokatoksia autotallivajoja varastoja ja kesäkeittiöitä  ∙ piha-alueen rakennuksia pienelementti tekniikalla

Nykyaikainen piharakennus on muutakin kuin perinteinen autotalli

Yksilöllisyys ja palvelu korostuu tuotevalikoimassa ja toimituslaajuudessa

Millainen Piharakennus sinulle suunnitellaan ja rakennetaan 2019?

Piharadilta voit hankkia piharakennuksen tarvikkeet kivijalasta ylöspäin aina vesikattoon asti. Toimitus sisältää myös tarvittavat lupakuvat ja kokoamisohjeet. Asikas voi itse määritellä myyjän tai edustajan kanssa toimituslaajuuden autotalli- ja piharakennus toimitukselle. Toimintamme on vakaalla pohjalla 2019 ja olemme vahvassa kasvussa oleva perheyritys. Olemme vahvistaneet henkilökuntaa 2017-2019 aikana ja pystymme vastaamaan kysyntään jatkossa entistä paremmin. Seuraamme alan kehitystä jatkuvasti ja olemme mukana kehittämässä parempia tuotteita autotalli markkinoille. Käytämme CE-merkittyjä tuotteita autotallipaketti toimituksissa.

​

Rati-autotalli muuntuu moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen ja pystymme suunnittelemaan tuotteemme sinun käyttötarkoitukseen. Ateljeet, korupajat, puutyöverstaat, moottoripyörä- & kelkkatallit , harrastustilat, vapaa-ajan tilat, saunat, kesäkeittiöt, vapaa-ajan rakennukset. Monitoimi autotallin yhteyteen voi toteuttaa myös toimisto- ja sosiaalitiloja. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet vuosien varrella monenlaisia räätälöityjä toimistokokonaisuuksia.

Piharati tuotteet tunnistat Piharati Oy ja Ratitallit tuotemerkeistä. Autotallista >>> MoniToimiTalliin Piharadilta!

Autotalleja Pienelementti Tekniikalla Piharadilta

1 2 3 4 5 6 7