Tervetuloa Autotallien Maailmaan Piharadille · www.piharati.fi ·


Autotallista MoniToimiTalliin Piharadilta

Nykyaikainen autotalli rakennetaan pienelementeistä

Piharati Oy Logo

Piharati Oy suunnittelee, myy ja valmistaa puurakenteiset Ratitallit. Autotalleja ja Piharakennuksia monenlaiseen eri käyttötarkoitukseen.
Piharadilta löydät markkinoiden laajimman vakio malliston autotalli- ja piharakennuksia. Mallistosta löydät yli jo 100 erilaista vakio mallia ja lisäksi kaikkia malleja voi räätälöidä. Suunnittelemme ja valmistamme autotallipaketteja myös valmiista suunnitelmista ja kuvista.Piharakennukset, Autotallista MoniToimiTalleihin löydät Piharadilta!

www.ratitallit.fi / www.piharati.fi

Autotalli A4 MoniToimiTallit Piharati Oy

Piharati Oy Toimii valtakunnallisesti ja toimitamme autotallipaketteja eripuolelle Suomea.

Nykyaikainen Autotalli on MoniToimiTalli

Piharati Autotalli on myös MoniToimiTalli. Nykyaikaisen autotallin yhteyteen rakennetaan erilaisia tilaratkaisuja kuten varastoja, harrastustiloja ja säilytyspaikkoja entistä useammin. Erilaiset harrastukset kuten taide, askartelu, urheilu, puutyöt ja käden taidot vaativat oman paikan harrastaa.
Piharati Oy onkin erikoistunut juuri monimuotoisiin MoniToimiTalleihin. Autotallin yhteyteen suunnitellaan elementtitekniikkaa hyödyntäen monenlaisia lisätiloja erilaisilla käyttötarpeilla. Nykyaikainen autotalli 2020-lukua lähestyttäessä ei ole enää perinteinen auton säilytyspaikka vaan siltä vaaditaan myös muita käyttömahdollisuuksia ja tilaratkaisuja. Monitoimi autotallin yhteyteen voi toteuttaa myös toimisto- ja sosiaalitiloja. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet vuosien varrella monenlaisia räätälöityjä toimistokokonaisuuksia.

Autotalli C11 muunnos

Moni rakentaa autotalli-autokatos-varasto yhdistelmän kotipihaansa. Nikkaritallit ovat yleistymässä, koska halutaan harrastaa kotona.


Piharati Oy toimittaa tarvikkeet rakentamiseen kivijalasta ylöspäin

Piharadilta voit hankkia piharakennuksen tarvikkeet kivijalasta ylöspäin aina vesikattoon asti. Toimitus sisältää tarvittavat lupakuvat ja kokoamisohjeet. Asikas voi itse määritellä myyjän tai edustajan kanssa toimituslaajuuden autotalli- ja piharakennus toimitukselle.
Kotisivulta löydät tarjouspyyntö lomakkeen, millä on helppoa pyytää tarjous haluamastasi kokonaisuudesta.

Piharati Oy toiminta yrityksenä on vakaalla pohjalla 2019 ja olemme vahvassa kasvussa oleva perheyritys. Olemme vahvistaneet henkilökuntaa 2019 aikana ja pystymme vastaamaan kysyntään jatkossa entistä paremmin. Piharadilla työskentelee n.10 vakituista työntekijää ja lisäksi työllistämme edustajia, kirvesmiehiä ja rakentajia eripuolella Suomea kymmenillä paikkakunnilla. Seuraamme alan kehitystä jatkuvasti ja olemme mukana kehittämässä parempia tuotteita autotalli markkinoille. Käytämme CE-merkittyjä tuotteita autotallipaketti toimituksissa.

Autokatos B1

Autotallit, autokatokset ja piharakennukset suunnitellaan ja toteutetaan pienelementti tekniikalla.

Autotalli Rakenne Piharati Oy

Monta Hyvää Syytä Valita Autotalli Piharadilta

· Laadukkaat ja edulliset Autotallit & Piharakennukset · Ammattitaitoiset edustajat , Myynti,suunnittelu ja valmistus
· Korkealaatuiset materiaalit · Ajanmukainen tehdas ja valmistus ·
Pienelementti rakenne · Nykyaikaiset kuljetukset · Helppo pystyttää


Autotalli A4 muunnos

Kesän 2018 ja 2019 suosittuja ratkaisuja ovat olleet autotalli- ja moottoripyörä-, moottorikelkka- ja ruohonleikkuritallien yhdistelmät.

Autokatos B8 Piharati Oy

Autokatos B8, tilaa 2 autolle ja moottoripyörälle tai ruohonleikkurille tallivarasto.

Autokatos B2 muunnos

Suosituimpia ovat erilaiset autokatos ja varasto yhdistelmät. Toteutamme rakennuksia erilaisilla verhouksilla ja ulkonäkö ratkaisuilla.

Autotallikatos C3 muunnos

Piharati autotallikatos luo pihastasi yhtenäisen kokonaisuuden ja antaa suojaa sateelta ja talvelta.

Autotallit toimitetaan ympäri Suomen

Hyvä logistiikka ja nykyaikaiset kuljetusvälineet mahdollistavat toimitukset eripuolelle Suomea.


Rakentaja Syksy 2019 / Rakentaja Kevät 2020 ?

Pyydä tarjous ja suunnitellaan sinulle yhdessä Piharadin Autotallipaketti, vielä ehdit rakentaa syksyllä 2019.
Nyt on hyvä aika alkaa suunnitella myös kevät-kesä 2020 rakentamista. Koska sinulle toimitetaan autotallipaketti ?

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiin ja pyydä tarjous, Suunnitellaan yhdessä sinulle Ratitalli tai Piharakennus!

Tehtaanmyymälä Piharati Oy
Tehdas ja Tehtaanmyymälä Kauhajoella

Piharati Oy tehdas sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoella. Kauhajoelta on hyvät kuljetusyhteydet eripuolelle Suomea. Kauhajoelta löydät tehtaan oman autotallien Tehtaanmyymälän. Autotalli ja piharakennus asioissa ma-pe 8.00-16.00 , muina aikoina sovittava erikseen. Lisätietoa & yhteystiedot...

Tehtaanmyymälä / Yhteystiedot

Edustajat Piharati Oy
Asiantuntijat, Edustajat eripuolella Suomea

Löydät Piharati edustajia eripuolelta Suomea. Piharati Oy edustajat ovat koulutettuja rakennusalan ammattilaisia ja he osaavat opastaa ja neuvoa paikkakuntakohtaisissa asioissa ja auttavat sinua erilaisissa rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyvissä asioissa. Edustajilta löydät viimehetken tietoa paikkakuntakohtaisissa rakennusasioissa.

Edustajat Suomessa / Yhteystiedot