Autotallirakentajan tallipaikka
Autotalli ja Piharakennuksien Maailmaan Piharadille

Tervetuloa Piharadille Autotalli- & Piharakennuksien Maailmaan!


Autotallirakentamisen ammattilainen, pienelementti tekniikalla

Piharati Oy suunnittelee, myy ja valmistaa puurakenteisia elementtitekniikalla toteutettavia autotalli- ja piharakennuksia.
Piharadin mallistosta löydät jo yli 100 erilaista vakio mallia ➪. Vakio autotalli muuntuu, erilaisilla verhouksilla ja katemateriaaleilla. Usein autotalli joudutaan suunnittelemaan ja räätälöimään tontin muiden rakennusten ulkonäköön soveltuvaksi, kaavamääräysten mukaiseksi.  Suunnittelemme ja valmistamme autotallipaketteja asiakaskohtaisesti myös valmiista suunnitelmista ja kuvista.  Toimitamme autotallipaketit haluamallasi toimituslaajuudella tontille.  Toimitus sisältää myös lupakuvat, suunnitelmat ja autotallin elementit + tarvikkeet rakentamiseen  kivijalasta ylöspäin . 
 Tutustu autotallirakentamiseen ➪

autotalli rakentaminen


Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty , aloita autotallin suunnittelu nyt

Moni rakentaja aloittaa autotallin suunnittelun ja tekee päätöksen rakentamisesta kesälomien aikana. Oma autotalli haaveissa ja toteutetaan vielä ennen talvea? Miksi et tee suunnittelusta sopimusta nyt , lupakuvat syksyllä rakennusvalvontaan? Elementtitoimitus - pakettitoimitus tontille sopivalla hetkellä. Kun haet rakennusluvat nyt, säästät aikaa, mikäli toimitus onnistuukin aikaisintaan seuraavana keväänä. Rakennuslupien hakuvaihe kunnissa ja kaupungeissa kestää keskimäärin 1-3kk, riippuen paljon siitä mikä rakennuspaikkakuntasi on.
-
Talvi on hyvä aika rakentaa nykyaikaisilla rakennennustavoilla autotalli. Tee perustukset syksyllä, toimitus alkuvuodesta? Talvirakentamisen tekniikka on mennyt paljon eteenpäin ja elementtirakentaminen onnistuu todella hyvin talvikuukausina. Talvella 2020-2021 todella moni Etelä-Suomen rakentaja toteutti autotalliprojekteja. Kannattaakin soitella edustajille tai asiakaspalveluun, he kertovat mielellään lisää rakentamisesta ja myös suositusta talvirakentamisesta. Edustajat ➪
-
Puutavaran ja rakennusmateriaalien hinta on myös noussut kovasti rakentamisen suosion takia 6kk aikana. Hirvittääkö puutavaran hinta? Teetä lupakuvat nyt ja ota pakettitoimitus myöhemmin ensi keväänä! Meiltä Piharadilta saat keväällä uuden päivitetyn tarjouksen materiaaleista ja pidämme huolta siitä, että et maksa liikaa siitä. Todennäköistä kuitenkin on, että keväällä 2022 hintataso on erilainen.

Markkinoiden Laajin & Muuntuvin Mallisto

Uutta Piharadilta, Piharadin 360 autotalli mallisto


AutoTallista ➪ MoniToimiTalleihin 

Autotallin suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa ja suunnitelmat tehdään ammattitaidolla yhdessä Piharadin suunnittelijoiden kanssa. Autotalli ei enää 2021 ole pelkkä perinteinen auton säilytys paikka. Nykyään rakennetaan hyvin monenlaisiin eri käyttötarkoituksiin soveltuvia monitoimitalleja, autotalleja harrastuksiin ja myös  ajanviettoon, yhdessä oloon   . Nykyaikainen autotalli on MoniToimiTalli, soveltuu moneen eri käyttötarkoitukseen. Etätyö on lisääntynyt viime aikoina ja sitä mukaa tarvitaan myös etätyöpiste, oma rauhallinen tila tehdä työtä kotona tai osaksi kotoa päin.
Piharadin Asiakaspalvelu ➪ ja edustajat eripuolella Suomea ➪ opastavat ja neuvovat mielellään sinua autotallisi rakentamisessa.


Autotallitehdas Piharati Oy, Kauhajoki Autotalli  tuotanto, elementti tekniikalla Autotalli lastaus Autotalli työmaa Autotalli A4 valmiina

Markkinoiden Laajin & Muuntuvin Mallisto  ∙ Oma Malli Räätälöidyt Tallit ∙ Tarjouspyyntö Lomakkeet ∙ Yhteystiedot ∙ Edustajat ∙ Tehtaanmyymälä


Löydät meidät nyt myös Facebookista,Twitteristä ja omalta suositulta Piharati-Youtube kanavalta.

© Piharati Oy 2021 -  Tehtaanmyymälä 
gsm. 040 0610699 & 050 4610 699

Tietosuoja ja evästeet


AAA Autotallit valmistaa Piharati Oy