Autotallirakentajan tallipaikka

Piharakennukset, Autotallista MoniToimiTalleihin Löydät Piharadilta!
· www.piharati.fi ·Olemme 2020 - 2021 aikana saaneet runsaasti hyvää palautetta ja valokuvia asiakkaiden autotallikohteista.   
Päätimme kerätä ne yhteen paikkaan ja syntyi hieno kokonaisuus valokuvia.
Piharati Oy tallit ja piharakennukset räätälöidään pihaan kuin pihaan ja näyttävät hyvältä. 12.8.2021.

Uusi valokuva-arkisto 2020 - 2021


Piharati Oy räätälöi autotallit ja monitoimitallit moniin eri käyttötarkoituksiin
Ei enää vain pelkkä autotalli. Piharadista oli lehti-juttu Suupohjan seutu lehdessä  17.6.2021. Lue tuorein juttu meistä tämän linkin kautta>>

Autotalli tehdas Piharati Oy

Nykyaikainen autotalli rakennetaan pienelementeistä

Piharati Oy, muutti uusiin toimitiloihin 1.12.2020 

Piharati Oy autotallitehtaan muutto on ohi ja uusi osoitteemme on Puusepäntie 14, 61800 KAUHAJOKI. Autotallitehdas, Tehtaanmyymälä ja Suunnittelu sijaitsevat nyt samassa rakennuksessa ja osoitteessa - Entistä vahvemmin vuoteen 2021 -


Autotallista MoniToimiTalliin Piharati Oy

  Suunnittelemme ja valmistamme toimitukset kivijalasta ylöspäin, asiakaskohtaisella toimitus sisällöllä ja laajuudella.  Pienelementti rakenne on pidemmälle viety ratkaisu precut toimitukseen verrattuna. Säästät huomattavasti aikaa nopeammalla rakennustavalla, pienelementti rakenteella.  Suunnitelmat + kokoamisohjeet kuuluvat aina toimituksiin. Toimitukseen kuuluu myös tehtaan asiakaspalvelu ja neuvonta.


Parhaimmat autotallit Piharadilta

Syksyn 2021 parhaat toimitusajat nyt jaossa, koska sinun autotallisi toimitetaan tontille?  Vielä ehdit toteuttaa rakentamisprojektin ennen telven tuloa.

Piharati henkilökunta vuosi 2019
Piharatin tuotannossa autotallista muodostuu MoniToimiTalli

Piharadin henkilökunnalla on pitkä kokemus puurakentamisesta. Piharadista oli lehti-juttu Ykköset lehdessä 22.5.2019

Lue Ykköset-Lehden juttu kokonaisuudessaan  

Suunnittelu korostuu Piharadilla
Piharakennukset suunnitellaan yhä Monikäyttöisemmiksi, MoniToimiTallit

Piharadin insinöörit suunnittelevat piharakennuksia uusillä nykyaikaisilla tietokone ohjelmistoilla ja 3D suunnittelu lisääntyy...

Lue lehtijuttu kokonaisuudessaan 

Tutustu Autotallirakentamiseen
Piharadin Autotallit Suunnitellaan Pienelementteinä

Piharadin autotallien ja rakennuksien seinät ovat valmiita elementtejä, 600-1200mm leveitä ja miesvoimalla koottavissa. Autotallipaketti sisältää kaikki tarvittavat suunnitelmat ja osat kivijalasta ylöspäin aina vesikattoon asti. Suunnittelemme ja toteutamme kaikki piharakennukset omalla tehtaalla. Rakennus voi olla vakio-mallistosta valittu tai räätälöity omista suunnitelmista meidän järjestelmälle soveltuvaksi. Rakennuspaikka asettaa myös omat vaatimukset piharakennuksen rakentamiselle. Piharadilta löydät asiantuntevan suunnittelijan , joka opastaa ja neuvoo sinua rakentamisessa.

Autotallista MoniToimiTalliin Piharadilta!

Edustajat Piharati Oy
Asiantuntijat, Edustajat eripuolella Suomea

Löydät Piharati edustajia eripuolelta Suomea. Piharati Oy edustajat ovat koulutettuja rakennusalan ammattilaisia ja he osaavat opastaa ja neuvoa paikkakuntakohtaisissa asioissa ja auttavat sinua erilaisissa rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyvissä asioissa. Edustajilta löydät viimehetken tietoa paikkakunta kohtaisissa rakennus asioissa.

 

Edustajat Suomessa / Yhteystiedot

Copyright © Piharati Oy 2021